Marca şi dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de HIDRAULICA UM PLOPENI S.A.. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre HIDRAULICA UM PLOPENI S.A. ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate HIDRAULICA UM PLOPENI S.A..

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia.

Confidenţialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este preocuparea noastra majora, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea HIDRAULICA UM PLOPENI S.A. nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

“Termeni Legali" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si HIDRAULICA UM PLOPENI S.A. in privinta utilizarii site-ului www.hidraulica-ph.ro.

HIDRAULICA UM PLOPENI S.A. isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Copyright 2003-2008 HIDRAULICA UM PLOPENI S.A.. Toate drepturile rezervate.

© 2003-2008 HIDRAULICA UM PL0PENI. Toate drepturile rezervate.